Gratis Sessie Over Jouw Doelen en Dromen

Wil je met jouw school graag nog een stap maken in het scheppen of verduurzamen van een positief schoolklimaat en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? En wil je eens vertellen waar jouw dromen liggen op dit vlak en kijken of wij je erbij kunnen helpen om dat te realiseren?

Ja, ik heb interesse in een half uur gratis Sessie over Jouw Doelen en Dromen.

In een Sessie Over Jouw Doelen en Dromen kijken we naar:

  • Waar je al trots op bent met je school en waar je nog heen wilt.
  • Wat de obstakels zijn waar je tegenaan loopt om daar te komen.
  • Wat een belangrijke eerste stap is die je kunt zetten.
  • Of en hoe we je eventueel kunnen helpen om op school meer gebruik te maken van het interne kompas van leraren en leerlingen.

De sessie duurt een half uur en wordt telefonisch of op de school zelf gehouden.

Omdat het voor ons belangrijk is dat het schoolbestuur achter de keuze staat om ruimte te bieden voor positieve en persoonlijke ontwikkeling, bieden we dit gesprek in principe alleen aan voor schoolbestuurders, directeuren en afdelingsleiders die dit hoog op de agenda hebben staan, of willen zetten.

Ben jij zo iemand? Vraag dan een gratis Sessie over Jouw Doelen en Dromen aan en laat je gegevens achter. Klik op de mailto-link hieronder om een mail te sturen of neem contact op per sms of WhatsApp via 06-53554820.

Ja, ik heb interesse in een gratis Sessie over Jouw Doelen en Dromen.

Is het niet aan jou om dit soort beslissingen te nemen op school, maar wil je toch dat er op jouw school wat verandert en vind je onze site inspirerend? Stuur dan een mailtje met de link van deze site naar iemand die daar over gaat op school van wie je verwacht dat die daar wel oren naar heeft.

Je kunt bijvoorbeeld de volgende tekst gebruiken of herschrijven naar eigen inzicht:

Beste …,

Uit ervaring weet ik dat er op onze school belang wordt gehecht aan de doelen en dromen van leerlingen.

Nu is er een project dat heet Over Doelen en Dromen (www.overdoelenendromen.nl) en daar zitten interessante ideeën in over hoe je op school dat klimaat kunt versterken. Misschien wist je er nog niet van. Ik zou het leuk vinden als je daar eens een kijkje neemt en wilt overwegen of we niet eens wat met ze kunnen gaan doen.

Alvast bedankt voor het serieus bekijken van mijn tip.

Vriendelijke groeten,